OFFERT

– BANDEROLLER / VEPOR –

Om du inte vill ha en traditionell skylt så kan vi rekommendera banderoller och vepor, vilket är ett billigare alternativ. Det är ett enkelt och smart sätt att få fram ditt budskap, och de passar lika bra i din entré som på en mässa. Du kan få banderoller i PVS och Nät i kvadratmeter eller fasadtäckande – ditt behov styr storleken. Vi anpassar materialet efter permanent bruk eller enkelt monterbart.

KONTAKTA OSS

– FORDONSDEKOR / BILDEKOR –

Ditt fordon är en perfekt reklamplats – något du bör utnyttja. Vi på Folie Style designar, tillverkar och monterar bildekor utifrån dina önskemål. Oavsett om det är personbilar, lastbilar, bussar, husbilar, båtar, släpvagnar eller mopeder så sätter vi dekoren. Alla dekorsättningar kommer med 3–5 års garanti på material och arbete. Vi garanterar varaktigt resultat!

KONTAKTA OSS

– FÖNSTERDEKOR / SKYLTAR –

Skapa rätt första intryck! Din skylt är ditt ansikte utåt och därför bör den ge ett professionellt intryck. Hos oss kan du få alla typer av skyltar – namnskylt till kontorsdörren eller fasadskylt med neon eller diodbelysning – vi löser det!

KONTAKTA OSS

– PROFILERING / DIGITALPRINT –

Hos oss får du hjälp med framtagning av logotyper/layouter och originaltryck. Har du inte redan en färdig design så skapar vi den åt dig, från idé till färdig produkt. Vår utrustning är modern för att kunna utföra arbeten av toppkvalitet vad gäller dataskuren och printad dekor samt text. Vi kan utveckla din befintliga logga, göra en ny logotyp eller en helt ny grafisk profil till ditt företag. Kom med dina önskemål och vi skapar!

KONTAKTA OSS

– FORDONSFOLIERING / CARWRAPPING –

Oavsett om du vill att färgen ska matcha företagets grafiska profil, om du vill printa bilen för att synas mer eller bara förändra utseendet på din bil så är vi på Folie Style rätt personer för att göra det. Vi är utbildade inom helfoliering och vi arbetar enbart med de bästa materialen och kan därför garantera ett högt, kvalitativt resultat. Vi erbjuder alla slags foliering så som frostat, chrome, kolfiber och reflex. Hos oss får du hjälp från skiss till färdigt resultat, och självklart med våra garantier.

KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS FÖR OFFERT